Even voorstellen

Corné Roest uit Ter Aar:

Al meer dan 20 jaar ben ik gediplomeerd fietsenmaker, en heb met veel plezier in een fietsenwinkel gewerkt. Na zoveel jaar gewerkt te hebben in een fietsenwinkel wil ik graag een andere uitdaging. Ik wil de mensen een goede service bieden en bedacht dat ik naar de mensen toe ga i.p.v dat de mensen naar de winkel toe komen en zo is de Mobiele fietsservice ontstaan.

Per februari 2011 ben ik met de reparaties en verkoop van fietsen en fietsonderdelen aan huis begonnen in de regio Nieuwkoop. Ik krijg veel leuke reacties (zie reacties). De mensen vinden het ontzettend makkelijk dat ik bij hun thuis zijn/haar fiets kom maken. De mensen hoeven de deur niet uit, hoeven niet met een kapotte fiets te slepen en zij kunnen verder gaan met hun dagelijkse bezigheden. U maakt een afspraak wanneer het u uitkomt.

Elke zaterdag sta ik met mijn Mobiele fietsservice bus op de markt van Nieuwkoop. De mensen kunnen hun fiets bij mij laten repareren en ondertussen kunnen ze verder gaan met het doen van de boodschappen. Hiervoor hoef je van te voren geen afspraak te maken.

Als u een probleem hebt met uw fiets, kruiwagen, rollator etc. kunt u mij bellen. Ik maak met u een afspraak en kom op de afgesproken dag/tijd bij u langs. Ook verkoop ik nieuwe en tweedehands fietsen aan huis. Wilt u een fiets kopen? Kijk bij nieuwe fietsen of bij tweedehandsfietsen of er een fiets voor u bij zit. U kunt altijd de fiets komen bekijken en een proefrit maken.


                    Ik zie u graag bij u thuis of op de markt van Nieuwkoop!


                    De Mobiele fietsservice


                    De totale en complete fiets service gewoon bij u thuis!
                                     
                                                                    
                                                                                   
                                     "Totziens in mijn mobiele werkplaats!"


                    Corné Roest

                    06 30243003

                    Mobielefietsservice@live.nl

                    K.v.k 51979128